THAIMASSAGE

Den ægte Thailandske massage, der siges at være startet for over 2500 år siden, udføres med tørre greb, dvs. uden brug af olie, hvor klienten er klædt i løst siddende behageligt tøj. Det er en kombination af stræk, muskelmassage, ledrotationer samt stimulering af nerve og – blodbaner. Både klienten og behandleren er i bevægelse og under massagen benytter behandleren sine hænder, knæ, fødder, albuer, underarme samt sin egen kropsvægt.

 Massagen består ef en gennemarbejdning af en enkelt muskelgruppe af gangen og efterfølges af strækøvelser, hvor klienten bliver lagt i yoga-lignende stillinger. Hele kroppen bliver gennemarbejdet. Massageformen kan være meget hård, men til gengæld efterlades klienten med en både fysisk og psykisk velvære efter behandlingen. Vær beredt på lidt bevægelse af kroppen under massagen.

Thaimassage vil give modtageren et bedre helbred og øget velbefindende. Thailandsk massage løser op på muskelinfiltrationer/myoser og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.